За нас

 "ТАНДЕМ 1991 " ЕООД  е основана през 1991 година в град Бургас. Основен принцип в работата ни е да предлагаме богат и актуален асортимент, който да отговаря на предпочитанията, нуждите и възможностите на нашите клиенти. Екипът ни е подготвен за професионален съвет и вежливо отношение към всеки. С оглед на новите технологии и методи на търговия, решихме да създадем тази онлайн платформа, за да дадем възможност на повече потребители да се запознаят с нашите продукти и да получат шанса да създадат свои уникални подаръци.


        Фирмата е събрала един малък рай от сувенири и подаръци  от дърво, бамбук, ратан, камъшит, кожа, метал, керамика, полирезин, текстил, пластмаса и други.
 
 

    Предлагаме още на своите клиенти и богата гама от домашни потреби ( чорапи, чорапогащници, клинове, ръкохватки, подложки за горещо сервиране, чехли за банята и дома, чаши ) , Играчки и парти аксесоари ( чинии, чаши, маски, салфетки, шапки, пъзели и други) , Подаръчни опаковки ( кутии, целофани, хартия и торбички ) , Канцеларски материали ( ножици, тиксо, бележки, папки, химикали, моливи, флумастери, маркери, макетни ножчета и други ) , Спортни пособия ( футболни, волейболни и детски топки, помпи, купи, медали и други) , Ароматни и декоративни свещи , Ароматни пръчки итематична декорация за Коледа, Свети Валентин , Великден и всеки друг празник (рожден денимен денюбилейсватбаи годишнина).